Earhelp

Earhelp is een digitaal zorgplatform, waarin KNO-artsen op afstand patiënten op een persoonlijke wijze behandelen en advies geven in nauwe samenwerking met geaccrediteerde audiciens. Hiermee wordt medisch specialistische zorg op een laagdrempelige en kosten-effectieve manier beschikbaar gemaakt voor grote groepen patiënten, zonder de wachttijden en moeilijkheden van het maken van een afspraak met de huisarts of in het ziekenhuis.

Voordelen

Zorg wanneer het u uitkomt

Direct na verwijzing zal u benaderd worden voor een digitaal consult met uw KNO-arts. Dit kan telefonisch of via videoverbinding, afhankelijk van uw wensen. Uw klacht in combinatie met de door de audicien verworven medische gegevens worden door de medisch specialist met u besproken en er zal behandeling op maat ingesteld worden door de KNO-arts in overleg met u.

Geen wachttijden

Doordat wij samenwerken met zogenoemde triage-audiciens is er geen tussenkomst van de huisarts meer nodig. U hoeft dus niet via de audicien, verwezen te worden naar de huisarts welke doorverwijst naar de KNO-arts. Direct na verwijzing zal u benaderd worden voor een digitaal consult met uw KNO-arts. Dit kan telefonisch of via videoverbinding, afhankelijk van uw wensen. Uw klacht in combinatie met de door de audicien verworven medische gegevens worden door de medisch specialist met u besproken en er zal behandeling op maat ingesteld worden door de KNO-arts in overleg met u.

24/7 bereikbaarheid

Door ons innovatieve online beveiligd patiënten-management-systeem met handzame app staat u altijd in verbinding met uw KNO-arts. Over vragen waarvoor u verwezen bent naar Earhelp kan u een bericht sturen naar uw KNO-arts welke via deze weg contact met u zal opnemen in vorm van een telefonisch consult of een online bericht. De KNO arts zal via dit platform ook uw huisarts op de hoogte houden van medisch relevante zaken.

Werkwijze

  1. U komt met een oor-/gehoorvraag bij de huisarts of de audicien, deze constateert een reden om door te verwijzen naar de KNO-arts hetgeen volgens regelgeving bepaald is.

  2. Uw dossier, met medische informatie noodzakelijk voor beantwoorden van uw hulpvraag wordt samen met u gecompleteerd door de audicien, en verzonden naar de KNO-arts. De KNO-arts beoordeelt uw dossier tegen het licht van de hulpvraag en zal in samenspraak met u tot een gepast beleid komen. Hiermee streven wij naar het leveren van zinnige zorg op de juiste plek!

  3. De KNO-arts zal altijd contact met u opnemen door middel van een digitaal consult.

Onze missie is het naar de patient toe brengen van hoogwaardige medisch specialistische zorg. Bijvoorbeeld in plaats van de oudere voor een gemakkelijke hulpvraag het hele ziekenhuis door te sturen.

Wij staan dan ook voor laagdrempelig beschikbare maar kwalitatief hoogstaande zorg toegespitst op de wensen en conditie van de patient. We brengen de zorg naar u.

Thijs Jansen
KNO-arts en oprichter Earhelp

Het Team

De KNO-artsen van Earhelp staan dag en nacht voor u klaar om u te helpen met uw oor-/gehoorprobleem. Door middel van slimme technologische technieken en digitale informatie-uitwisseling van de KNO (digitale foto’s van het trommelvlies en uitwisseling van hoogwaardige hoortesten uitgevoerd door de audicien) beoordeelt de KNO-arts uw verwijsvraag op afstand, en levert hij na een telefonisch- of videogesprek persoonlijke op maat gerichte zorg voor uw hulpvraag.

Ondanks het feit dat we met name digitaal zorg leveren, leveren we een persoonlijke aanpak door als KNO-arts digitaal naar u toe te komen, op tijdstippen die voor u uitkomen, om u zodoende voor uw oor en gehoorprobleem zo snel mogelijk te kunnen helpen.

Het netwerk van Earhelp wordt gevormd door hoogwaardige KNO-artsen toegespitst op zorg van het oor-/gehoor en gehoorrevalidatie. Het team staat onder leiding van KNO-arts dr. Thijs Jansen.

Oprichter Thijs Jansen is gespecialiseerd in zorg voor het oor en gehoor en gehoorrevalidatie. Hij is gepromoveerd op het gebied van goedaardige tumoren in het KNO-gebied en heeft meegeschreven aan het adviesrapport "KNO in een vergrijzende samenleving".

Ons team:

Oscar Paling (oprichter Earhelp) BIG 29916398901

Thijs Jansen (oprichter Earhelp) KNO-arts; BIG 19917639101

Ivo Kruyt KNO-arts; BIG 09920412201

David Wellenstein KNO-arts; BIG 19919487201

Corinne Delsing KNO-arts; BIG 19916452601

Veelgestelde Vragen